Зовсім нещодавно з метою вдосконалення організації дистанційного навчання в школах Державна служба якості освіти України проводила опитування учасників освітнього процесу. Результати анкетування Ruslan Gurak, Голова Держслужби якості освіти представив сьогодні на антикризовому національному онлайн-ЕдКемп 2020 – Тримай п’ять, освіто!
50% опитуваних здобувачів освіти подобається навчатися дистанційно. Також більшості школярів все ж таки бракує «живого» спілкування з учителями, однолітками.
Ліцеїсти ” ІЛІТ- МАН” теж сумують за нашим закладом, вже пишуть листи ( а не надсилати просто завдання)
Ми працюємо онлайн, потужно працюємо: методичний практикум нашого викладача Лавріненка Олександра, батьківські збори у форматі скайп- сесії, конкурс краси ліцею теж дистанційно, а ще уроки , використання платформ та підходів до яких не злічити та самоосвіта наших педагогів.
Класні керівники щоденно ведуть моніторинг присутності вихованців на заняттях , спілкуються з батьками та надають зворотній зв’язок їм. Та й в такому спілкуванні з батьками та дітьми ми краще пізнаємо чим живуть та цікавляться наші підлітки, вже знаємо про сімейні традиції та улюблені страви родин, встановили сфери захоплень батьків, а також генетичний код родини та дізнались про ремесла своїх пращурів, буктрейлерів настворювали та розумних карт та наспівали репу під поезії ХІХ ст…..
Батькам вдячні, що підтримують вчительські ініціативи та долучаються до співпраці- дійсно проявляється спільна діяльність усієї ліцейної родини.
Дистанційна освіта, як виклик.
Ми його прийняли!

Рекомендовані новини