13 березня 2020 року в Університеті державної фіскальної служби України відбулася зустріч педагогів міста та науковців. За останні роки розвиток інформаційних технологій зробив актуальною проблему модернізації системи освіти. Суть такої модернізації найбільше відбилася в концепції дистанційної освіти, яка, завдяки такому глобальному явищу як Інтернет, охоплює широкі шари суспільства та стає найважливішим фактором його розвитку.
Ініціативна група педагогів , в тому числі наші вчителі Ірпінського НВО ” ІЛІТ- МАН” , Богдан Пацай та Іван Нечипорук та заступник начальника управління освіти міста Вікторія Баран підтримали ідею створення курсів авторських відеоуроків з різних дисциплін педагогами міста у співпраці з науковцями та використанням матеріально-технічної бази університету.

Сучасний динамічний розвиток технологій та актуальні освітні потреби сьогодення вимагають швидких темпів впровадження різних форм освіти і в нашому регіоні, отож сподіваємося на тривалі та плідні перспективи співпраці.

Рекомендовані новини